۱. رامون فریسا
سر آشپز کاتالونیایی «رامون فریسا» دو ستاره میشِلین برای رستوران با شکوه خود در هتل «اونیکو» کسب کرده است. او همواره در حال طراحی غذاهای جدید بوده اما منوی او میتواند شامل فیله آهو، ران بره به همراه زیتون، پسته، گندم یا گل کلم نیز باشد. اگر میخواهید یک تجربه با شکوه و مجلل داشته باشید اینجا گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. البته توصیه میکنیم حتماً از قبل میز خود را رزرو کنید.

۲. بوتین
اینجا قدیمیترین رستوران رسمی جهان (که هنوز مشغول کار است) بوده و به سال ۱۷۲۵ تعلق دارد. در این رستوران میتوان گوشت بره کبابی بسیار خوشمزهای را سفارش دهید که در فرهای بزرگی طبخ میشوند. برای امتحان «بوتین» میز خود را رزرو کرده و سعی کنید زیر سقف طاقی زیبای آن بنشینید. البته اتاقهای کاشی کاری شده در طبقات دیگر نیز بسیار دیدنی بوده و حال و هوای خاص خود را دارند.

۳. پونتو اِم اِکیس
این رستوران حتی قبل از آن که ستاره میشلن دریافت کند نیز مقصدی فوقالعاده بود. به خاطر این محبوبیت پیشنهاد میکنیم حتماً از قبل میزتان را رزرو کنید. «روبرتو روئیز» تنها سر آشپزی بود که در اروپا توانست برای یک رستوران مکزیکی ستاره بگیرد. در این رستوران غذاهای بسیار اصیل مکزیکی را میتوانید امتحان کنید. برای این استانداردی که بابت غذا به دست میآورید آشکار است که باید هزینه بیشتری نیز متحمل شوید.

۴. بودِگا دِلوس سِکرتوس
این که شما از روی شانس و اتفاق به رستوران «بودگا دلوس سکرتوس» برسید خیلی نادر خواهد بود. این رستوران نه تنها در خیابانی آرام قرار دارد که در هزارتویی از انبارهای زیرزمینی متعلق به قرن ۱۷ نیز پنهان شده است. میزها در زیر طاقهای قوسی رمانتیکی قرار گرفتهاند و حریم خصوصی مهمانان را تضمین میکنند. در این رستوران متفاوت، منویی عالی از غذاهای مدرن اسپانیایی را پیدا میکنید.

۵. کافه موریو
بعد از کیلومترها پیاده روی دور موزه پرادو، به این کافه شیک در پشت آن برخورد میکنید که مکانی عالی برای استراحت و صرف یک فنجان قهوه یا آبمیوه خنک است. حتی قبل از شروع بازدید میتوانید یک صبحانه مفصل در کافه موریو میل کنید. اگر قصد سفارش ناهار داشتید، میتوانید از اسنکها یا فریدا برگر با آووکادو و ماهی تن لذت ببرید.

۶. تَبِرنا لوس اوئِوس د لوسیو
اینجا مکانی عالی برای صرف یک غذای فوری پشت بار یا غذایی مفصلتر پشت میزها بوده و توسط نسلی جوانتر از خانواده گرداننده رستوران معروف «کازا لوسیو» در آن طرف خیابان اداره میشود. غذای معروف این رستوران «اوئِوُ روتوس» بوده ولی غذاهای فوقالعاده دیگری نیز دارد که توصیه میکنیم حتماً امتحان کنید.

۷. کابرِیرا
رستوران پر هیاهوی تاپاس با میزهایی در فضای باز در محوطه «مالاسانیا» یکی دیگر از مقاصد جذاب شکم گردی در مادرید به شمار میرود. میتوانید از میان منوی متنوع و وسوسه انگیز رستوران «کابریرا» یک غذای خوب انتخاب کنید و تجربه خوشایندی را برای خود رقم بزنید. پیش خدمتهای رستوران به خوبی زبان انگلیسی را صحبت میکنند و اگر این شعبه میز خالی نداشت میتوانید به شعبه خیابان «ولارده ۱۳» سر بزنید.

۸. لا سانابرِسا
رستورانهای سنتی و ابتدایی مادرید از چهره شهر در حال محو شدن هستند اما «لا سانابرسا» هر روز بسیار شلوغ و پر طرفدار بوده و کسب و کار پر رونقی دارد. میتوانید بعد از گشت و گذار در پرادو یا سایر موزههای بزرگ، برای ناهار به اینجا سر بزنید. پیشنهاد میکنیم از بین منوی جذاب و خوشمزه رستوران یک کاسه بزرگ سوپ، سالاد و کوفته در کنار هر چیز دیگری که دوست دارید انتخاب کنید.
