1-رستوران D.O.M
سرآشپز الکس آتالا فردی است که در آشپزخانه این رستوران موفق شده تا به مشتریان خود ثابت کند که تجربه خوردن غذا در یک رستوران خاص مختص کشورهای اروپایی نیست. نکته جالبی که در مورد منوی این رستوران محبوب و مشهور در برزیل وجود دارد این است که، تقریباً اکثر غداهای موجود در منو برزیلی و آمازونی هستند و با مواد اولیه بومی منطقه تهیه می شوند.گفته می شود آتالا، سرآشپز این رستوران، سال ها به کمک متخصصین تغذیه در جنگل های آمازون به دنبال شناسایی گیاهان و مواد اولیه ای بوده است که بتواند به عنوان منابع خوراکی در غذاهای خود در رستوران D.O.M استفاده کند.جای تعجبی ندارد که D.O.M در حال حاضر بهترین رستوران آمریکای جنوبی لقب گرفته است.
2-رستوران مانگای
در طرف دیگر دریاچه رستوران مانگای با دکوراسیون فوق العاده ای انتظارتان را می کشد. در این رستوران نوع خاصی از شکم گردی در برزیل را تجربه خواهید کرد. فضای بسیار بزرگ این رستوران با ظرفیت ۹۰۰ نفر، کلید موفقیت این رستوران است. رستوران مانگای از یک خانه محلی کوچک که نان تازه، پنیز و سبزیجات عرضه می کرد به این رستوران بزرگ بوفه تبدیل شده است. با اینکه رستوران مانگای بسیار بزرگ و معروف گشت اما همچنان به ارزش های اخلاقی مانند بازیافت غذا و تامین غذا برای نیازمندان پایدار است. محبوب ترین غذاهای مخصوص این رستوران، نوارهای گوشت گاو خرد شده در یک خورش خاص غذایی سنتی به نام بایائو دویس از شمال شرق کشور، می باشد.
3- رستوران آمارلینهو (AMARELINHO)
این رستوران کمی شلوغ است و خیلی از مردم برای نشستن در این رستوران مدت زیادی انتظار میکشند. در منوی این رستوران شما گوشت کبابی تا پیتزا را خواهید دید. گذرتان به آمارلینهو خورد حتما سالاد میوهاش را امتحان کنید. برخورد خدمه این رستوران آنقدر خوب است که ناخودآگاه شما هم مجبور میشوید با تمام خستگیتان به خدمه لبخند بزنید و انواع غذای سنتی برزیلی را سفارش دهید.
4-فوگو د چائو
هیچ لیستی از رستورانهای پایتخت بدون اشاره به ژانر معروف برزیلی یعنی رودیزیو امکان پذیر نیست. فوگو دچائو رستوران سرو استیک بسیار معروفی است که اگر به دنبال شکم گردی در برزیل هستید نباید آن را از دست بدهید. گارسون های این رستوران همیشه با ۱۸ نوع گوشت مختلف از جمله پیکانهای جنوبی برزیل – گوشت دنده گوسفند در دو نوع مختلف چاشنی، گوشت بو داده در پنیر پارمسان و … به استقبال شما می آیند. اگرچه گوشت غذای اصلی این رستوران است اما در ابتدا می توانید از سالادبار مخصوص فوگو دچائو استفاده کنید. استیک های این رستوران معمولا در کنار نان پنیری گرم، کیک پولنا، موز کرمی و … سرو می شوند.
5-ساراسین (SARRASIN)
رستوران فرانسوی ساراسین به دلیل قرار گرفتن در ساحل آرام سائوپائولو، شهرت بسیار زیادی در میان سایر رستوران های فرانسوی شهر کسب کرده است. ساراسین نام خود را از عنصر اصلی سازنده نوعی کپک ساخته شده از گندم سیاه یا آرد ساراسین گرفته است. غذاهای اصلی و دسرهای متنوع این رستوران ترکیبی از طعم های هیجان انگیز است.
6-اِسپیریتو سانتا (ESPÍRITO SANTA)
سر آشپز «ناتاشا فینک» (Natacha Fink) با الهام از اصالت آمازونی خود توانسته غذاهای برزیلی را با چاشنی آمازونی تلفیق کرده و در رستوران «اسپیریتو سانتا» (Espírito Santa) سرو کند. منوی رستوران نشاندهنده تنوع طعم و مزهها و توجه به جزییات است. اینجا پیشغذای خاصی به نام «تامباکی» (نوعی ماهی معروف آمازون) دارد که در پودر سوخاری آغشته و سرخشده و بعد با گیاهان معطر سرو میشود.قدمت ساختمان این رستوران به قرن ۱۹ برمیگردد که درست کنار تراموا و در بیرون خیابان شلوغی مملو از کافهها و گالریها قرار دارد. از آنجا که روی تپه ساخته شده، مناظری فوقالعاده از سانتا ترزا را پیشکش شما میکند.
7-رستوران گولا گولا (GULA GULA)
ساختمان بازسازی شده لاگون (Lagoon)، مشتمل بر ۵ رستوران، محل اجرای موسیقی زنده و سینما است که رستوران «گولا گولا» (Gula Gula) نیز در این مجموعه قرار دارد و از تراس آن میتوان تالاب «رودریگو د فریتاس» (Rodrigo de Freitas) را مشاهده کرد. در این رستوران میتوانید غذاهای سالم را در محیطی مدرن و آرام میل کنید و از تنوع سالادها و غذاهای داغ لذت ببرید.
8-آلبامار (ALBAMAR)
قدمت رستوران «آلبامار» (Albamar) به سال ۱۹۳۳ میرسد که در یکی از پنج برج بازار شهری قرار دارد. ساختار منحصربهفرد فلزی آن که در سال ۱۹۶۲ از بلژیک و انگلستان وارد شده بود، به عنوان سایت میراث فرهنگی ثبت شد و در زمان تخریب بازار قدیمی، به آن آسیبی نرسید. در منوی این رستوران شاهد گلچینی معرکه از نوشیدنیها و غذاهای برزیلی خواهید بود که با وجود مناظری فوقالعاده از پل «ریو نیترویی» (Rio-Niterói)، قایقهای ماهیگیری و جزیره تاریخی (Ilha Fiscal)، شبی به یاد ماندنی را خواهید داشت.
9-تایپا سابورس دل پرو
این رستوران بسیار معروف غذای سبک سنتی پرو سرو می کند. در حالی که غذای این رستوران سنتی است، محیط آن تقریبا ادغام سبک روستایی و مدرن است. دیوارهای رستوران چوبی و به رنگ خاکستری هستند، چراغ های زیبایی از سقف آویزانند و مبلمانی باسنگ مرمر و گرانیت در دخل این رستوران به چشم می خورد. غذاهای این رستوران بسیار ساده هستند اما شبیه یک اثر هنری برایتان سرو می شوند. برای مثال لومو سالتادو غذایی است که در آن سیب زمینی، سبزیجات و استیک وجود دارد اما به طرز خیلی زیبایی سرو می شود.
10-رستوران یونیورسال دینر
رستوران یونیورسال دینر که تا کنون جایزه های زیادی برده است توسط سرآشپر مارا آلکامین اداره می شود و بیشتر شبیه یک کافه است تا اینکه یک رستوران سنتی امریکای جنوبی باشد. دکوراسیون این رستوران جالب و عجیب است: آنتیک های مدرن در دکور رستوران وجود دارند که از قبیل عروسک های مینیاتوری می باشند. غذای این رستوران نیز به همان اندازه دکور آن قابل توجه است. ترکیب های غیر عادی شبیه میگوی آبدار با پنیر بری، خاویار و توت فرهنگی، گوشت گوسفند با عسل و فلفل، بادام و بورسین خانگی با پنیر فتا در منوی این رستوران به چشم می خورد.
